Voorkom drama voor de zomer en zorg goed voor je koelkast!

UW erkende koelspecialist in Brussel

Werkt je koelapparaat niet goed? Niets is zo frustrerend als een defect of kapot apparaat! Als koelspecialist in Brussel werkt Refrigo snel en efficiënt, met een hoge kwaliteitsstandaard, en kan alle soorten commerciële koelsystemen onderhouden en repareren.

Wat moeten we doen?

Reparatie en onderhoud van uw koelapparatuur

Onderhoud

Wij ontwerpen en onderhouden uw koelapparatuur: professionele koelkasten, salad koelkasten, pizza koelkasten, positieve koelcellen, diepvries koelcellen, enz. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Problemen oplossen

Omdat we weten hoe belangrijk het is dat koelsystemen constant en zonder onderbrekingen werken, bieden we een 24/7 storingsdienst voor noodgevallen.

Volledige ondersteuning voor het onderhoud van uw koelkasten

We bieden service, regelmatige controles en onderhoud om de levensduur van je koelkasten te optimaliseren. Als je een probleem hebt, staat ons team van experts altijd klaar om je te voorzien van professionele en tijdige probleemoplossende diensten.

Zorg goed voor je koelkast voordat het zomer wordt!

Als je in de horeca werkt, is het essentieel dat je koelkasten regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen zodat ze soepel blijven werken. Voorkom het ergste en neem de nodige stappen om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als deze problemen zich voordoen in uw koelkasten

Wij garanderen kwaliteitswerk! Dankzij onze ervaring en superieur vakmanschap kunnen we je installaties in zeer korte tijd repareren (van 30 minuten tot 2 uur). We hebben alleen gekwalificeerde technici in dienst en bieden snelle, effectieve oplossingen om aan uw behoeften te voldoen.

  • Hoge temperatuur
  • Lage temperatuur
  • Opbouw van ijs
  • Alarmgeluid
  • Probleem met temperatuurweergave
  • Voedsel dat invriest
  • Elektrisch probleem
  • Inconsistente temperatuur
  • Ongewone geur

 

We werken aan alles van de kleinste tot de grootste koelsystemen, van koelkasten op tafel tot grote installaties zoals koelruimtes.

We zijn ervaren

Een gevestigd bedrijf waarop je kunt vertrouwen

Bij Refrigo zijn onze gekwalificeerde technici opgeleid volgens de hoogste normen en kunnen alle soorten commerciële koel- en vriessystemen repareren, problemen oplossen en onderhouden. In de loop der jaren hebben we met veel winkels en etablissementen in Brussel samengewerkt om hun koelruimtes, koelkasten en andere koelsystemen te installeren en te onderhouden.

Over ons :

In de sector sinds 1999!

Refrigo, gevestigd in Brussel, heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende bedrijven voor reparatie en onderhoud van uw koelapparatuur. Dankzij de expertise die we hebben opgedaan door onze verschillende reparaties en onderhoudswerkzaamheden begrijpen we de eisen van onze klanten en begrijpen we hun behoeften beter!

Al onze technici zijn gekwalificeerd en gecertificeerd door Leefmilieu Brussel, wat onze klanten garandeert dat ze voldoen aan de geldende Belgische wettelijke normen en voorschriften (CE en Belgische Koninklijke Besluiten). Naast hun vaardigheden zijn ze ook toegewijd, behulpzaam, transparant in hun communicatie en begrijpen ze uw behoeften, wat bijdraagt aan een vruchtbare relatie met onze klanten.

24-uurs responsdiensten

Uitstekende klantenservice

Eerlijke prijzen en volledige transparantie

Onberispelijke kwaliteit van het werk

Koelspecialist gebruikt een thermostaat om de blaastemperatuur van de koelkast aan te geven
Elektrische probleemoplossing bij een verdamper in een koelruimte
Onderhoud koelruimte
Problemen oplossen met een displaykoelkast voor een supermarkt
Problemen met een gekoelde werkbank oplossen

Getuigenissen van klanten

Ik ben erg tevreden over de service die Refrigo me heeft gegeven. De technicus was erg behulpzaam en beleefd en mijn koelruimte werkt beter dan toen ik hem nieuw installeerde.

Giuseppe A.

Ik zou Refrigo met plezier aanbevelen aan elke manager in de cateringsector. Ze waren snel, duidelijk, efficiënt en erg vriendelijk en repareerden mijn machine nog dezelfde dag.

Philippe K.

Dit is de tweede keer dat ik Refrigo heb gebruikt en beide keren was ik zeer tevreden over de uitstekende service die ik heb ontvangen. Een zeer goede koelspecialist in Brussel. Ik zal in de toekomst zeker een beroep op ze blijven doen.

Selim K.

Ik heb Refrigo gebruikt om mijn horecakoelkast te repareren en was aangenaam verrast door de uitstekende service. De medewerkers van het callcenter waren briljant en niets was te veel moeite voor hen.

Pierre M.

Sinds we regelmatig onderhoud voor de zomer laten uitvoeren door Refrigo, heb ik veel minder problemen met mijn koelkasten in de zomer. Ik beveel Refrigo aan bij al mijn collega’s in de horeca.

Adil P.

Neem contact met ons op

Hoe groot uw verzoek ook is, Refrigo hoort graag van u.

Kantoorlocatie

Robianostraat 56, 1030 Schaarbeek

Openingstijden

7 dagen per week, van 9.00 tot 20.00 uur.

E-mail

info@refrigo.be

Interventiegebied

Brussel en omgeving